Новини

Байопік про Ріанну зніматиме Пітер Берґ

21 сентября 2017

Барбадоська співачка матиме власний документальний фільм. Пітер Берґ очолюватиме знімання кінокартини про життя співачки для «Film 45» – нещодавно заснованої ним компанії, яка зосереджуватиметься на відео без визначеного наперед сценарію для кіно, телебачення та інших царин.

Як повідомляють на сайті компанії, безіменний документальний фільм про Ріанну простежить за її життям як світової суперзірки, бізнесвумен та філантропки, якій властиве відстоювання свободи артиста. Проект описують як «нефільтрований погляд на життя Ріанни і те, як вона стала глобальним символом, що дає можливість ознайомитися з еволюцією однієї з найвідоміших поп-виконавиць».

Берґ розповів, що він зацікавлений у вивченні молодої артистки, котра на вершині своєї професійної діяльності, і фільм, мовляв, буде більше вивченням особистості, аніж музичною стрічкою.

Офіційної дати релізу байопіку ще немає. Фільммейкер, який раніше очолював знімання художнього фільму «Морський бій» із Ріанною, нещодавно згадував про їхній проект посередництвом викладених до мережі чорно-білих знімків. «Ця дівчина Рірі непогана. Гляньте, я усміхаюся, я не божевільний», – прокоментував режисер знімок, для якого він позував зі співачкою.