Новини

Барабанщик AC/DC Філ Радд визнав себе винуватим у погрозах убити та зберіганні наркотиків

21 сентября 2017

Барабанщик групи AC/DC Філ Радд визнав себе винуватим у зберіганні наркотиків і погрозах убити найманого працівника. Артист, який раніше не визнавав себе винним за висунутими ще в грудні звинуваченнями, змінив заяву перед сьогоднішнім розглядом справи в окружному суді Тауранга в Новій Зеландії.

Усе почалося з того, коли рокер звільнив людей, які на нього працювали. В одного з колишніх працівників Радд вимагав повернути 153 тисячі доларів або мотоцикл, або машину чи будинок. Коли той відмовився, Філ подзвонив чоловікові й сказав: «Я збираюся приїхати й убити тебе». Після цього, як ідеться в позові, жертва дуже боялася за свою безпеку.

Радд також зізнався, що тримав удома канабіс та метамфетамін. Він визнав свою вину в цьому, однак відмовився коментувати детально.

Тепер барабанщику AC/DC загрожує до семи років ув’знення за погрози, тримісячний термін за зберігання канабісу та шестимісячний – за володіння метамфетаміном.

Адвокат артиста Крейґ Так повідомив журналістам біля будівлі суду, що обвинувачення «по суті обертається навколо сердитого телефонного дзвінка» і додав, що проситиме суддю пом’якшити вирок.