Новини

Батько Брітні Спірс відхилив запит Кевіна Федерлайна про додаткову підтримку дітей

19 марта 2018

Виконавиця пісні «Stronger» подала документи на розлучення з Кевіном, бутьком її дванадцятирічного Шона Престона та одинадцятирічного Джейдена Джеймса, 2006 року. При цьому вона вручила йому 1,3 мільйона доларів як подружню підтримку та на потреби дітей. Цю суму співачка виплачувала кілька років.

Нині вона платить Кевінові, якому дісталася повна опіка над хлопчиками, двісті тисяч доларів на місяць. Але в лютому цього року він звернувся за переоцінюванням, оскільки стверджував, що потребує більшої суми на догляд за хлопчиками. Мовляв, ті виросли, тож і витрати зросли.

Джерела повідомили, що Джеймі, батько Брітні, отримав листа від адвокатів Кевіна. У документі йшлося про пропозицію зустрітися. Коли ж це сталося, Джеймі захотів уточнень того, на що ж це Кевіну потрібно більше грошей. А ще він поцікавився, чого саме необхідного ще немає в дітей. Адвокат на це питання не відповів, але сказав, що Кевін повинен був доглядати за синами на тому ж рівні, що й Брітні. На це дід хлопців мовив, що його донька доглядає за синами так, як це робила завжди.

Адвокат також зосередив увагу на успіху кар’єрного резидентсва Брітні в Лас-Вегасі. Та Джеймі був жорстким і в цьому випадку. За його словами, збільшення доходів артистки жодним чином не пов’язане з потребами дітей, і його дочка не відповідає за догляд про Кевіна та його інших чотирьох дітей.