Новини

Батько Брітні Спірс завадив співачці народити дитину від Сема Асґарі

7 мая 2020

Після трьох років разом із нинішнім обранцем Брітні Спірс, видко, сподівається створити з ним сім’ю. Повідомляють, що 38-річна виконавиця бажала народити від Сема Асґарі, але батькове опікунство перешкодило її планам.

«Брітні наприкінці минулого року розповіла детективу з питань спадщини , що хоче народити дитину», – повідомило газеті «Us Weekly» джерело про бажання білявки примножити нащадків.

Але батько Джеймі Спірс не погодився з донькою, подумавши, що це буде недобре для неї.

«Її тато завжди був проти того, щоб Брітні завагітніла», – додало джерело.

Артистка перебуває під наглядом родича з 2008 року після того, як у неї стався психічний розлад. Тоді виконавицю доправили в психіатричне відділення медичного центру та примусово утримували.

Джеймі й адвокат Ендрю Воллет контролювали її особисті й фінансові рішення, аж доки Ендрю не відмовився від обов’язків співконсерватора в червні 2019 року. Пізніше, у вересні, і Джеймі тимчасово відмовився «через стан свого здоров’я» від повноважень, які продовжила виконувати Джоді Монтґомері, інша наглядачка Брітні.

У травні того ж року співачка, як повідомляли, звернулася до суду стосовно припинення консерваторства. Ця новина породила рух #FreeBritney, який підтримали Майлі Сайрус, Періс Гілтон, Шер й інші знаменитості. Одначе суддя минулого тижня видав наказ, який дозволив Монтґомері залишатися консерваторкою до 22-го серпня, коли знову відкриються й зможуть продовжувати слухання суди Каліфорнії.

У Брітні є два сини: 14-річний Престон і на рік молодший Джейден, котрі народилися під час шлюбу з колишнім чоловіком Кевіном Федерлайном.

Артистка почала зустрічатися з 26-річним Семом наприкінці 2016 року, після того, як він знявся в кліпі на її пісню «Slumber Party».