Новини

Bebe Rexha присоромила одруженого члена Національної футбольної ліги, котрий до неї загравав

31 декабря 2018

Щоправда 29-річна Bebe Rexha не уточнила, про якого саме спортсмена йшлося. Артистка залишила ряд постів в Інстаграм Сторіс, у яких зазначила, що поведінка одруженого футболіста, який має трьох дітей, неприйнятна.

«Чи траплявся вам коли-небудь хлопчина, котрий то з’являється, то зникає з вашого життя? Такі люди шахраюють і витрачають ваш час», – написала гітмейкерка «Meant to Be» фанам.

Пізніше вона виклала знімок листування, під час котрого футболіст запитав про зустріч.

«Коли я зможу побачити тебе, подруго», – запитав залицяльник і залишив заплаканий емодзі.

«Я виступатиму на новорічну ніч. На «NBC». Щасливого нового року, друже. Обійми та цілунки», – відповіла Bebe з посиланням на заплановану участь у зоряному шоу 31-го грудня.

Коли спортсмен уточнив, чи побачить він артистку особисто, вона зазначила: «Я виступатиму в Сан-Хосе в січні».

Ще Rexha додала в окремій публікації для шанувальників: «Ти – одружений чоловік і маєш трьох дітей. Будь прикладом для наслідування, спортсменом і залиш мене, трясця, у спокої. Не пиши мені «Гей, подруго», особливо якщо ти одружений чоловік. Вибачте. Це лайно зі мною не пройде».

«Повертайся до гри в футбол. Якби, любі, ви тільки знали, – написала співачка перед тим, як запропонувала фанам проголосувати, чи доречно одруженому чоловікові звертатися до жінки зі словами «Гей, подруго». – Почуваюся зле від того, що таке пишу, але такі в мене емоції».