Новини

Бейонсе, Елтон Джон і Фаррелл Вільямс опинилися в короткому списку претендентів на Оскар

17 декабря 2019

Американська кіноакадемія зосередилася на трекові дружини Джея Зі «Spirit» для діснеївського римейку «Короля Лева». Композиція перебуває в короткому списку з п’ятнадцяти треків. Остаточний перелік номінантів мають оприлюднити 13-го січня.

А поки відомо, що до шортліста також потрапили «(I’m Gonna) Love Me Again» Елтона Джона з біографічної стрічки «Рокетмен».

Елтон може розраховувати на ще одну пісню, оскільки його з Тімом Райсом трек «Never Too Late» до «Короля Лева» також у списку. До слова, гітмейкерові «Tiny Dancer» дістався Оскар 1995 року за «Can You Feel the Love Tonight» – композицію з оригінальної версії вищезгаданої діснеївської мультиплікаційної стрічки.

Тим часом Фаррелл може здобути визнання разом зі своїм колегою Чадом Г’юґо за «Letter to My Godfather» до музичного документального фільму «Чорний хрещений батько».

У короткому списку також згадали лідера Radiohead Тома Йорка та його трек «Daily Battles», який лунає в неонуарному «Сирітському Брукліні», а ще – Ренді Ньюмана з «Can’t Let You Throw Yourself Away» із «Історії іграшок 4».