Новини

Бейонсе записала нову музику для делюкс-альбому

5 апреля 2019

Будьте готові, бейоверси! Артистка скоро видасть нову музику. Як зазначено в матеріалі «Us Weekly», 37-річна співачка закінчила запис кількох свіжих пісень, які включить у майбутній альбом.

Інсайдер повідомив виданню, що майбутній диск поки не є повноформатним альбомом. Це радше подарунковий диск, здебільшого заповнений старими піснями.

Обізнана в справах артистки особа ще дужче посилили зацікавлення фанів дружини Джея Зі тим, що виконавиця наразі працює над документальним фільмом від «Нетфлікса». Інший інсайдер додав: кіно буде пов’язане з виступом переможниці «Греммі» на «Коачеллі» 2018 року.

Дати прем’єр альбому та документального фільму ще не назвали. Але відомо про ще один гучний проект артистки, яким українська публіка зможе насолоджуватися з 18-го липня (на це число запланована прем’єра в кінотеатрах). Разом із Дональдом Ґловером і Сетом Роґеном Бейонсе Ноулз-Картер долучилася до римейку знакового мультфільму «Король Лев». Її голос лунатиме з пащі героїні анімаційної стрічки Нали, а також у саундтреку «Can You Feel the Love Tonight».

Тим часом фани артистки неоднозначно відреагували на публікацію світлини, на якій зображені діти Бейонсе. Одних вона тішить, інші звинувачують Джейсона Лі у витоку та вторгненні в приватне життя виконавиці. Співачка, яка часто приводила свого первістка на публічні заходи, старається уникати обміну знімками, де зображені її менші діти.