Новини

Без сцени ніяк: Джастін Бібер повернувся до публіки під час виступу Аріани Ґранде

22 апреля 2019

Аріана Ґранде, безсумнівно, знову захотіла зробити свій виступ на «Коачеллі» пам’ятним. Тиждень тому до неї на сцені приєднався колектив NSYNC, а щойноминулими вихідними переможниця «Греммі» запросила виступити разом Джастіна Бібера. Виходить, канадський співак через два роки повернувся до публіки.

Джастін з’явився перед аудиторією наприкінці сету колеги, під час котрого та виконала такі свої хіти, як «God Is a Woman», «Be Alright», «Side to Side» і «7 Rings». Між співом «Break Free» і «No Tears Left to Cry» зірка зробила паузу, долучити Джастіна.

«Я не збиралася сьогодні виводити гостей. Але мій друг Джастін Бібер прибув іздалеку», – мовила Ґранде.

Бібер, який поділяє з Аріаною одного менеджера, став перед мікрофоном в зеленій куртці та білій футболці. «Я вдягнув це не знаючи, що буду на сцені. Я прийшов сюди й не планував виступати. Геть не знав», – зазначив поп-виконавець.

«Так чи інакше це мій перший раз на сцені за два роки. Тож я мав повернути свій ґрув, – продовжив обранець Гейлі Болвін. – Аріан Ґранде, красно дякую тобі!»

Перед тим, як спуститися за лаштунки, виконавець мав ще одне оголошення для глядачів: «І, до речі, альбом з’явиться скоро!»

Це, безумовно, утішна новина для шанувальників, оскільки Бібер нещодавно заявив, що хотів би здійснити перерву у створенні музики, щоб зосередитися на своєму особистому житті та психічному здоров’ї.