Новини

Бібер вирішив випустити ще одну книгу

21 сентября 2017

Джастін Бібер випускає фотокнигу. Успіх першої автобіографії спонукав молодого американського співака до створення другої, також ілюстрованої.

Джастін Бібер повідає таємниці особистого життя. Співак офіційно заявив, що готує до видання нову автобіографічну книгу — «Джастін Бібер: Просто початок». Окрім донині невідомих подробиць із життя співака, книжка міститиме відверті фотографії з його подорожей та ексклюзивні кадри зі зйомок фільму «Never Say Never» і підготовки альбому «Believe». Також до видання ввійдуть світлини, які співак викладав у своєму Твіттері, і знімки з його таємних зустрічей із різними зірками. Крім того, текст буде насичений так званими «біберізмами» — висловлюваннями, які вигадав сам Джастін.

Популярний американський співак уже повідомив ЗМІ, що книга вийде у вересні цього року. Тож, щоб придбати примірник, шанувальникам Бібера доведеться зачекати до осені. До речі, ця автобіографія буде вже другою в літературній творчості сімнадцятирічного артиста. Перша книга, «Крок до вічності: Моя історія», яку Бібер випустив у 2010, мала шалений успіх і розійшлася по світу мільйонним накладом.

ianslive.in