Новини

Благодійний фонд «Благомай» запрошує на презентацію проекту «Від мрії до дії»

21 сентября 2017

Організатор заходу — незалежний благодійний фонд «Благомай», який вже протягом кількох років допомагає Україні виховувати нове покоління освічених і мотивованих дітей-сиріт.

«Від мрії до дії» — це не просто захід зі збирання коштів, це ще і можливість чудово провести час в колі друзів і сім’ї. Тут ви зможете познайомитися зі справжніми байкерами, знаменитостями зі спорту і шоу-бізнесу, відвідати різні майстер-класи, а ваші дітки відмінно проведуть час в батутному парку і зможуть покататися на машинках під наглядом професійних інструкторів. І все це під музичний супровід відомого діджея.

На величезній території комплексу «Чабани» кожен знайде розвагу до душі: дорослі зможуть відвідати виставку ретро-автомобілів Old Car, діти насолодитися анімаційною програмою міста дитячих професій Kids Will, придбати фермерські продукти на ярмарку. Протягом усього фестивалю (з 12:00 до 18:00) буде відбуватися лотерея, в якій наші партнери розіграють цінні призи. Всі виручені кошти будуть внесені до фонду «Благомай».

Стати учасником дуже просто: достатньо при вході сплатити благодійний внесок 100 грн (дітям до 12 років — безкоштовно).

Придбати вхідний квиток ви також можете на сторінці фонду за посиланням http://charitymay.com/how-to-help/make-donation вибравши у випадаючому вікні призначення платежу — «Від мрії до дії», і повідомити про це представників фонду «Благомай».

Коли: 16 жовтень 2016 року, з 12:00 по 18:00

Де: Готельно-ресторанний комплекс «Чабани» (смт Чабани, вул. Кірова, 162, Київ 7-й кілометр по Одеській трасі.