Новини

Блейк Шелтон натякає на нову музику із Ґвен Стефані

21 сентября 2017

Блейк Шелтон пише свіжу музику з Ґвен Стефані? Кантрі-виконавець подражнив новою співпрацею з дівчиною, зазначивши: «Люди, я сподіваюся на це!». Тепер шанувальники зацікавлені, чи потрапить пара до студії, де писатиме матеріал для альбому Блейка.

Уперше вони об’єднали зусилля над піснею «Go Ahead and Break My Heart», котра потрапила до торішнього студійника Шелтона «If I’m Honest». «Альбом, який я роблю, імовірно буде останнім, тому я маю чітко визначитися, що саме бажаю створити», – раніше мовив артист.

Про можливий вихід із шоу-бізнесу Блейк говорить не вперше. Раніше він подібне казав і про участь на одному з талант-шоу, оскільки, мовляв, не планує продукувати розваги. 

Романтика між Блейком і Ґвен розпочалася 2015 року. Відтоді виринало чимало чуток про їхні стосунки. Шелтон жартома казав: «Кожен раз, коли ви натрапляєте на історію про нас, там ідеться або про несправжні стосунки, або про те, що ми вже одружені. Або про те, що ми плануємо одружитися, або вона вдруге чекає близнюків».

Що ж стосується Ґвен Стефані, то нині вона вже повністю одужала від нещодавньої травми. Під час перельоту з Лос-Анджелеса до Лас-Вегаса виконавиця пошкодила барабанну перетинку. На вухо співачки вплинула раптова зміна атмосферного тиску.