Новини

Блейк Шелтон придбав каблучку за півмільйона доларів і готується освідчитися Ґвен Стефані

6 февраля 2018

До 14-го лютого не так далеко й, схоже, Блейк Шелтон і Ґвен Стефані зможуть цього року посвяткувати не тільки з цієї причини. Подейкують, команда виконавця «God Gave Me You» допомагала йому купувати діамантову каблучку.

Джерело, близьке до пари, повідомило «HollywoodLife.com», що один із помічників Блейка їздив по Беверлі-Гіллз і підбирав прикрасу з приватним ювеліром. Той приватний ювелір, кажуть, знається на дуже дорогих, багатокаратних і рідкісних діамантах. Інсайдер повідомив: Блейк планує стати на коліно й освідчитися з діамантовою каблучкою в руках за п’ятсот тисяч доларів.

Чутки про заручини відомої пари виникають не вперше. Минулого року казали, що Блейк готується освідчитися обраниці на Різдво. Проте побрехеньки залишилися побрехеньками.

Блейк і Ґвен почали зустрічатися в листопаді 2015-го після зустрічі на одній із телепрограм. Відтоді пара була нерозлучною. Знаменитості влаштували чимало побачень і сімейних мандрівок із трьома синами Ґвен, яких та ділить із колишнім чоловіком Ґевіном Россдейлом.

Проте парі не раз приписували й закінчення роману. Нещодавно Блейк, писали, фліртував із переможницею одного телешоу Хлоєю Коханскі. Казали, що Стефані була роздратована близьким спілкуванням обранця та конкурентки.