Новини

Боси з лейблу Джеймса Бланта закликали свого підопічного припинити активність у Твіттері

21 сентября 2017

Керівники «Atlantic Records» 2010 року запропонували творцеві хіта «You’re Beautiful» приєднатися до сайту мікроблогів, щоб посприяти промоушингу майбутнього альбому. Артист погодився на це і згодом прославився в соцмережі своїми їдкими відповідями на деякі надіслані йому повідомлення. Тож у 2013 розлючені роботодавці попросили Джеймса припинити писати ці твіти. Виконавець розповів журналу «Heat»:

«Мій лейбл налаштував мені обліковий запис і попросив відповідати людям, що я й зробив. Потім вони зателефонували мені, і попросили припинити це».

Що стосується самих твітів, Блант додав:

«Деякі з них були смішніші за інші… Якщо мої шанувальники помічають якісь закиди в мій бік від недоброзичливих осіб, нехай дадуть мені про це знати. Я не хочу, щоб ненависть, яка снує в Інтернеті, комусь створювала дискомфорт… Щовечора я виступаю для тисяч людей, які купили квитки на концерт і потяг, забронювали готельні номери, годинами чекали, щоб потрапити на моє шоу. Замість того, щоб думати про них, ми орієнтуємося на п’ятьох хлопців, які сидять у своїх кімнатах зі спущеними до щиколоток трусами, і пишуть гидотні коментарі про мою музику».

Попри попередження від свого лейблу, Блант не видалився з Твіттера, однак тепер пише там значно рідше і все рідше відповідає на критику.