Новини

Бред Пітт нібито стане боярином на весіллі Джорджа Клуні

21 сентября 2017

Родичка джорджа Клуні на ім’я Старіа розповіла «MailOnline» усі подробиці весілля свого небожа з його нареченою Амаль Аламудін, яке за неофіційною інформацією відбудеться цього вересня в Італії. Старіа стверджує, що Джордж, імовірно, вибере за боярина голлівудського колегу Бреда Пітта.

«Вони міцно дружать, тож я гадаю, вибір буде саме таким»,— розповіла жінка.

Старіа — це дружина дядька по батькові Джорджа Клуні. Вона працює в штаті Огайо організатором весіль у в’язницях та виправних установах. На пропозицію організувати свято Джорджа й Амаль, вона відповіла так: «Звичайно, я зроблю це з великим задоволенням!».

У Старії також запитали про місце весільної церемонії. На це вона відповіла:

«Я чула, що церемонія має відбутися в Цинциннаті, так як це неподалік від Кентуккі. Однак, схоже, вони таки не обрали це місце. Я також знаю, що Нік і Ніна [батьки Джорджа Клуні] наступного тижня чи близько того планують поїздку до Італії. Гадаю, там вони запасуться дечим для церемонії».

Невиправний парубок Джордж Клуні, якому в травні виповнилося 53, заручився з на 17 років молодшою Амаль Алламудін 28 квітня цього року. Один із інсайдерів прокоментував подію такими словами:

«Це найбільш здорові стосунки Джорджа, про які я знаю. Він видається неймовірно щасливим».