Новини

Британці Young Kato дописують дебютний альбом

21 сентября 2017

Хлопці з Young Kato не дочекаються виходу першої збірки. Завдяки запальним хітам молоді британці набули популярності на батьківщині і тепер рішуче налаштовані завоювати весь світ. Задля досягнення амбітної мети гурт запросив продюсера Дена Греча, відомого співпрацею з такими зірками, як Мобі, Лана Дел Рей, The Kooks та Scissor Sisters.

Джої Грін, гурт Young Kato: «Ми просто намагалися писати якнайкраще і ніколи не надіялися, що зможемо записати цілий альбом. Кожна пісня ретельно відшліфовувалася. І ми пишаємося цим».

До складу Young Kato входить аж шість музикантів. Через чисельність, вік учасників та постійні розваги гурт часто порівнюють з іншими британцями — мегапопулярними One Direction.

Томмі Райт, гурт Young Kato: «Хтось сказав, що ми такі собі One Direction у стилі інді. І ми нічого не маємо проти. Погляньте, як вони розкрутилися. Немає жодного суперництва, нам приємні порівняння з ними».

Першою ластівкою майбутньої платівки став сингл під назвою «Drink, Dance, Play», на який також було знято відео. У кліпі музиканти просто розважаються на домашній вечірці. Нещодавно Young Kato презентували й однойменний ЕР з альбомною версією треку та трьома реміксами на нього.