Новини

Британська герцогиня Кетрін є шанувальницею Шеріл Коул

21 сентября 2017

Герцогиня Кембриджська Кетрін є великою шанувальницею музики Шеріл Коул.

Герцогиня Кембриджська, більш відома як Кейт Міддлтон, зустрілася з виконавицею хіта «Call My Name» на концерті, присвяченому діамантовому ювілею Королеви Єлизавети в червні і сказала Шеріл, що вона любить слухати її пісні.

Шеріл розповіла «Britain’s Grazia magazine»: «Кейт дійсно дуже проста людина. Ми говорили про моду і вона сказала, що любить мою музику. Вона була неймовірно жіночною та милою».

Шеріл також має хороші стосунки зі свекром Кетрін принцом Чарльзом, але зізналася, що вона повелася нетактовно, коли вперше зустрілася з ним. Вона сказала: «Уперше, коли я пила з ним чай в Кларенс-хаус, у мене був урок етикету про те, як звернутися до нього. Але я забула сказати принц, а просто назвала його Чарльзом. Він зніяковів, і хтось закашлявся через мою помилку та виправив мене. Але принц не міг втриматися від сміху».

29-річна Шеріл також розповіла про ніжне ставлення до принца Гаррі: «Всі знають, що я ніжно ставлюся до Гаррі. Він милий. Я зустрічалася з ним кілька разів і ми сміємося з цього приводу. Ми разом багато жартуємо. Він настільки звичайний, він просто нормальна 27-річна людина, яка живе в шаленому світі, і нас це пов’язує».

exposay