Новини

Брітні Спірс та Іггі Азалія знімають кліп у стилі вісімдесятих

21 сентября 2017

Доки дата релізу «Pretty Girls» стає все ближчою, поп-виконавиця й реп-артистка розпочали знімання кліпу на довгоочікуваний спільний трек. Екранізація відбулася дев’ятого квітня в Студіо-Сіті, штаті Каліфорнія.

На знімках, який Брітні виклала до Інстаграму, вона сидить за кермом олдскульного оранжевого джипу, убрана в блузу з леопардовим принтом і з рожевими сережками на вухах. «Дівчата котяться, на нас дивляться через вікна, щелепи відвисають до землі», – прокоментувала співачка світлину рядками, які, імовірно, узяті з тексту пісні.

 

33-річна виконавиця також знімалася в червоному кабріолеті «Mustang». Вона сиділа на задньому сидінні автівки поруч із Іггі Азалією, яка начепила на себе світлі джинсові шорти й жилет.

 

 

 

«Pretty Girls» мають видати п’ятого травня. Поряд із участю в зніманнях кліпу, Іггі також допомагала в режисерській роботі.

«Це було приголомшливо, не тільки співпрацювати з нею й записувати сумісну композицію, а й докласти зусиль до відео. Це була велика честь, що вона просто дозволила мені зробити для неї це, так що я в захваті», – розповіла австралійська виконавиця «Access Hollywood» про знімання ролика з Брітні Спірс.