Новини

Брітні Спірс затролили за «старий» вигляд, який помітили під час її ходи в медичному черевикові

17 февраля 2020

Стиль Брітні Спірс поставили під сумнів. Це сталося після того, як її нещодавно помітили в Лос-Анджелесі. 38-річна співачка прохожала без бюстгальтера й у медичному черевикові, коли минулої середи, 12-го лютого, відвідувала солярій.

Як видно з опублікованих «Daily Mail» знімків, знаменитість обрала для прогулянки червоний топ, із-під котрого виднілися її перса, і короткі білі шорти. Медичний черевик був на лівій нозі співачки, а на правій – сандалія. Зірка також несла перекинуту через плече коричневу сумку та мобільний телефон.

Незрозуміло, коли Брітні травмувалася, але, здається, у неї немає проблем із ходою. Коли виконавицю відзняли босоніж на пляжі 28-го січня, із її нижньою кінцівкою, здавалося, усе було добре.

Після того, як світлина виринула в інтернеті, люди зосередилися на зовнішності Брітні. Замість того, щоб висловити занепокоєння стосовно її, здавалося б, травмованої ноги, чимало користувачів атакували поп-зірку за її одяг.

«Чому вона завжди на вигляд, наче була на триденній гулянці?»; «Що, Боже борони, вона начепила? Я не знаю: усі 38-річні вдягаються в таке, ха-ха»; «Брітні, будь ласка, почни вдягатися згідно зі своїм віком. Так, твоє тіло має чудовий вигляд, але це – вбрання для підлітків»; «Вона так постаріла»; «Має вигляд старенької та змученої»; «Очевидно, Брітні психічно неврівноважена. Бо якби в неї з головою було все гаразд, вона б не начіплювала такий безлад, і не була б схожа на безлад», – відгукнулися користувачі.

Тим часом дехто втомився від підступних коментарів, і почав захищати матір двох дітей:

«От недолюди! Ця дівчина красивіша й талановитіша, аніж вам удасться стати! Її зневажала індустрія, родина, чоловіки-невдахи в її житті та публіка!.. Досить уже»; «Ми любимо тебе, Брітні. Бажаємо тобі міцного здоров’я та щастя».