Новини

Cardi B звернулася до шанувальників за післяпологовими порадами

22 октября 2018

26-річна реп-виконавиця народила доньку Калче Кіарі від чоловіка Offset’а в липні. Нещодавно вона продемонструвала струнку фігуру на гарячих знімках у соцмережі. Проте нині Карді поділилася в Інстаграмі з фанами, що має проблему – темну лінію на животі, яка ніяк не зникне.

«Дівчата, як ви, любі, позбуваєтесь післяпологових чорних ліній на животі? Бо це вже дістало», – написала вона біля знімка.

Чорна лінія, котра називається «linea nigra», часто з’являється під час вагітності. Її спричиняє зміна гормонального балансу. На думку медичних експертів, ця лінія повинна зникати через кілька місяців після народження дитини.

«Вона зникне, просто дайте їй час… Я використовувала кокосову олію під час і після вагітності, але пізніше всі ділянки повернулися до нормального стану», – написала одна з послідовниць артистки. Також їй порекомендували арганову олію.

Відтоді, як виконавиця народила первістка, вона відверто розповідає про зміни свого тіла.

Під час нещодавнього гостювання на шоу Джиммі Кіммела вона зазначила, що хотіла б почути від друзів і членів родини попередження про пологовий біль.

«Чому ніхто не каже вам про це? Ніхто не сказав мені, що вони зашиватимуть мій статевий орган, – пожартувала зірка. – Люди просто такі: «О, ти знаєш, коли народжуватимеш, це буде боляче». Але саме цього тобі ніхто не каже».

Проте Карді любить материнство.

«Так, я насолоджуюсь цим, це – найкраще, – усміхнулася виконавиця. – Це наче: «О, божечки! Я мала б завести тебе ще в підлітковому віці. Ось що я проґавлювала все своє життя? Я тебе люблю»».