Новини

Через надто пишні груди в Лас-Вегасі заборонили зображення Мераї Кері

21 сентября 2017

Надмірна відвертість не завжди приносить користь, у чому переконалася Мерая Кері. Два летовища в південній Каліфорнії відмовилися розміщати рекламні щити співачки, які вона планувала використовувати для просування своїх виступів у Лас-Вегасі. Зображення визнали «надто звабливими».

За даними «TMZ», артистка витратила тисячі доларів, щоб повідомити глядачів про свої майбутні шоу в резиденції за допомогою щитів біля летовищ Бербанка й Оранж Каунті. На знімках пишні груди 46-річної діви ледь прикриті золотим листочком.

У той час, коли чимало шанувальників артистки звикли її бачити майже оголеною, адміністрації двох летовищ, певно, вважають, що розміщення таких білбордів тільки бентежитиме перехожих.

Окрім того, представники готелю, в якому виступатиме зірка, теж захотіли скромнішої версії рекламного щита. Сама ж Мімі відмовилася надавати менш колоритні зображення й наполягає на тому, щоб використали вже запропоновані.

Вже цього місяця Кері повернеться до Лас-Вегаса та продовжить концертну програму «1 to Infinity». Також вона готується до прем’єри телесеріалу «Світ Мераї».