Новини

Через п’ять років шанувальники позабули про Вітні Г’юстон

21 сентября 2017

Здається, що через п’ять років після смерті ніхто й не згадує про Вітні Г’юстон. Снують чутки, що місце останнього спочинку виконавиці хіта «I Will Always Love You» на цвинтарі Ферв’ю Семетрі в Нью-Джерсі залишили без нагляду. Та й пригадати зірку приходить геть небагато людей.

«Громадськість забула її. Шанувальники більше не приходять. Певний час біля її могили був охоронець, який допускав до місця поховання лише родичів. Але нині там проходжають лише олені й інші дикі тварини, і дуже небагато осіб відвідують Вітні», – розповіло джерело виданню «Naughty Gossip».

За даними сайту, охорона спостерігала за могилою Г’юстон на третю річницю її смерті 2015 року, тепер там ніхто не чатує.

У суботу, 11 лютого, на п’яті роковини Вітні, колишній бойфренд Боббі Крістіни Браун Нік Гордон ушанував пам’ять покійної знаменитості в Твіттері. Він розмістив знімок Вітні, Боббі та себе з написом: «Не можу повірити, що це було п’ять років тому. Сумую за тобою. Я знаю, що ти та Крісс там нагорі втішаєтеся компанією одна одної. Спочивайте на небі».

 

Нік був головним підозрюваним у смерті 21-річної Крістіни Браун, що сталася в вересні 2016 року. Батько дівчини, Боббі Браун, стверджував, що Гордон дав його доньці токсичний коктейль. А коли злякався, що тіло дівчини без ознак життя, інсценував її самогубство. Доказів цього під час слідства так і не виявили. Проте цивільний позов Нік усе ж програв. Його змусили виплатити позивачеві 36 мільйонів доларів.

Гордон, одначе, заперечує причетність до смерті коханої. «Він був убитий горем і спустошений через утрату своєї любимої, тож це ганьба, що такі необґрунтовані твердження представили публічно», – мовив у суді його адвокат.

Наприкінці січня Нік оплакував смерть Боббі, розмістивши деякі особисті знімки свого «янголя» разом із люблячим повідомленням для неї.