Новини

Через шість місяців після пологів Бейонсе знову бажає завагітніти

24 января 2018

Бейонсе Ноулз, очевидно, вважає, що її сім’я не достатньо велика. Через півроку після появи на світ двійні – третьої та четвертої дитини від Джея Зі, виконавиця пісні «Halo» готова до народження ще одного нащадка.

Первісток 36-річної виконавиці – шестирічна донька Блю Айві. Вона стала старшою сестрою для Сера та Румі. Артистка, пишуть, любить проводити час із малечею й серйозно замислилася про чергове зачаття. «Бейонсе знову зіштовхнулася з народжувальною лихоманкою», – поділилося з «HollywoodLife.com» джерело, близьке до співачки.

Але розширення сім’ї з п’ятьох осіб найближчим часом не відбудеться, оскільки королева Бей прагне таки виступити на фестивалі «Коачела», від котрого у зв’язку з вагітністю відмовимлася торік.

Іще одна причина, яка, можливо, змусить почекати виконавицю з сімейними задумами, – прагнення видати цього року свіжий альбом. За словами джерела, артистка бажає представити таємничий студійник якраз ближче до вищезгаданого шоу. І платівка, мовляв, обов’язково призведе до світового туру. «Тож якщо вона знову прагне завагітніти, доведеться заждати, хоч артистка, безумовно, планує ще раз народити до сорока!», – запевнив ісайдер.

Бейонсе представила свій останній альбом «Lemonade» позаторік. Лонгплей отримав визнання критиків і комерційний успіх. Із квітня по жовтень того ж 2016-го вона влаштувала на підтримку диска «The Formation World Tour».

Про другу вагітність артистка повідомила минулого лютого. Тоді вона зазначила, що чекає на двійню. А народила Бей 13-го червня. Перша донька, Блю Айві, з’явилася на світ 7-го січня 2012-го.

Після пологів колишня учасниця ґьолзбенду Destiny’s Child об’єдналася з Едом Шираном для запису акустичної версії свого хіта «Perfect» під назвою «Perfect Duet».