Новини

Чи справді Джастін Бібер їв бурито на лавці в парку?

29 октября 2018

Схоже, Джастін Бібер таки знає, як упоратися з бурито. Із 25-го жовтня ЗМІ рясніли заголовками про світлину, на якій нібито канадська суперзірка ласує мексиканською стравою на лавці. Зображення стало вірусним. У Твіттері виклали чимало жартів про те, що гітмейкер «Sorry» у свої двадцять чотири все ще не знає, як правильно їсти бурито.

Та все вказує на те, що світ не мав рації. Виявляється, знімок нібито Джастіна, котий утамовує голод із начиненим коржем, насправді – фальшивка. Це в неділю підтвердили викладеним роликом очільники ютюб-каналу «Yes Theory».

У відео «We Fooled the Internet w/ Fake Justin Bieber Burrito Photo» вищезгадані зазначили, що це вони влаштували виставу: «Еге ж, світлина з Джастіном Бібером, що десь їсть бурито, – цілковита постановка, і ми – одні з тих, хто її зорганізував».

Пранкери відшукали схожого на бібера канадця на ім’я Бред Суса, одягнули його, як виконавця «Despacito», а що було далі – відомо.

Скутер Браун, менеджер Бібера, сказав про це: «По-перше, я знаю, який він на вигляд. По-друге, думаю, це все дуже кумедно, бо стільки людей звернулося до мене зі словами: «Слухай, а чому твій хлопець їсть бурито?»».

До того, як гастрономічна репутація чоловіка Гейлі Болдвін була відновлена, у мережі з’явилося чимало порадників. Ті ділилися інструкціями щодо правильного споживання страви. Мовляв, хто ж кусає бурито посередині, а не починає його їсти скраю? До дискусії долучилася й дружина Джона Ледженда Кріссі Тейґен.