Новини

Chvrches обіцяють більше не писати хітів

21 сентября 2017

На відміну від більшості музикантів, у шотландського сінті-поп-тріо Chvrches (читається «чьочіс» та відповідає англійському слову «churches» – прим. ред.) проблеми іншого характеру. Музиканти більше не хочуть писати хіти, оскільки втомилися від того, що їхні пісні займають найвищі сходинки синглових хіт-парадів, а самі вони змушені постійно перебувати під тиском уваги з боку музичних критиків, представників звукозаписуючої індустрії та пересічних слухачів.

Справа в тому, випущені до цього Chvrches чотири сингли незмінно ставали шлягерами, тому й від наступних композиції громадскість чекає не меншого. Однак музиканти проти того, аби перетворюватися на фабрику по штампуванню хітів.

Мартін Догерті, клавішник гурту: «Ми намагаємось триматися подалі від різноманітних «порадників» та просто насолоджуватися можливістю бути частиною групи. Якби ми почали прислухатися до порад та побажань випадкових людей, то усе б склалося інакше».

Довгоочікувана дебютна платівка Chvrches побачить світ 23 вересня. Альбом отримав назву «The Bones Of What You Believe» та міститиме 12 композицій у стандартній версії та на шість пісень більше у люксовій. Зараз шотландське тріо готується до спільних концертів із Depeche Mode, які заплановано на початок серпня.