Новини

Cіара з Расселлом Вілсоном запланували другу дитину

8 июля 2019

Минуло три роки відтоді, як Сіара та Расселл Вілсон обмінялися обітницями. Святкуючи річницю весілля, захисник «Сієтл Сіговкс» завітав до інстаграму, де розмістив солодке відео з дружиною. У ролику спортсмен натякнув на ймовірну появу їхньої другої спільної дитини: 

«Знаєте, вона – особлива, особлива жінка. Мені подобається той спосіб, у який ти любиш. Спосіб, у який ти любиш наших дітей. Ти настільки видатна мама. Ти просто дивовижна жінка, натхнення для багатьох людей, такої кількості панянок у всьому світі. Тож я люблю тебе за те, яка ти. Ще чимало років любові, веселощів, радощів… і дітей».

У розділі коментарів Сіара підтримала цю ідею. Співачка написала: «Але чимало дітей ти хочеш. Люблю тебе до нестями. Удячна за цю любов. Щасливої річниці, любий! Егей!»

Сіара також виклала публікацію з нагоди річниці весілля. На сайті з обміну світлинами вона поділилася кадрами їхнього весілля та народження доньки Сієнни Прінцесс. «Третій рік, малюче! Вельми вдячна за проведення з тобою відведених днів, найкращих днів життя», – прокоментувала виконавиця відео, музичним супроводом для котрого послугувала її пісня «Beauty Marks».

Расселл і Сіара пов’язали себе шлюбними путами в Англії. Було це в липні 2016-го. Окрім спільної доньки Сієнни вони також виховують сина Ф’юче Загіра від перших стосунків артистки з репером Future.

Нещодавно Сіара розповіла про те, що саме її негайно прикувало до Расселла: «Те, як він говорить, настільки відрізняється. Його погляди на життя настільки відмінні. Іще його ставлення до мого сина, це одразу було помітно. І, звісно, послідовність. Він послідовний. Ця послідовність вельми важлива».