Новини

Цієї осені Бейонсе представить свіжий кліп

21 сентября 2017

Трапляється й таке: про майбутнє відео повідомляють не піарники чи менеджери виконавців, а виробники взуття. Так сталося у випадку з Бейонсе. Кріс Шелліс, власник і дизайнер «House of Borgezie», розповів «Birmingham Mail», що співачка придбала пару супердорогих босоніжок під назвою «Princess Constellation», які вона носитиме в наступному відео.

Газета повідомляє, що Бей витратила близько 475 тисяч доларів на інкрустоване діамантами взуття, яке охрестили «королевою шпильок».

«Мені сказали, що ці босоніжки потрібні для знімання її наступного відео, яке розпочнеться восени», – розповів Кріс Шелліс.

Правда, ще невідомо, в екранізації якої саме пісні Бей з’явиться в такому дорогому взутті.

Колишня учасниця Destiny’s Child видала свій альбом-несподіванку в грудні 2013, а минулого листопада відбулося делюкс-перевидання цього лонгплею.

За чутками, останні кілька місяців Бейонсе готувала спільний альбом із чоловіком Джеєм Зі. Продюсер Detail кілька місяців тому повідомив про це: «Наразі я працюю над кількома новими проектами, про які зараз не розповідатиму, а потім я, Бейонсе і Джей Зі зробимо дещо спільне… Коли ви думаєте про Джея і Бей разом, то спадає на думку саме альбом. Ви вже маєте знати про це».