Новини

Clean Bandit: «Ми хочемо випустити новий альбом якомога скоріше»

21 сентября 2017

Не минуло й року після виходу дебютного альбому гурту Clean Bandit, як музиканти розпочали роботу над його наступником. За словами музикантів, вони вже розпочали запис матеріалу для другого студійника.

«Сьогодні вранці ми були на студії, а тому почуваємося дещо виснаженими, – розповів на вечірці, приуроченій церемонії оголошення цьогорічних номінантів «Brit Awards», бас-гітарист та клавішник Clean Bandit Джек Паттерсон. – Наразі у нас є шість чи сім треків зібраних до купи. Насправді ми були б дуже раді випустити новий матеріал якомога швидше».

Відповідаючи на запитання журналістів «Digital Spy» чи запрошуватимуть вони вже відомих вокалістів, чи обійдуться артистами-початківцями, як це було на дебютному альбомі, Джек зазначив: «Обидва варіанти. Успіх «Rather Be» (глобальний хіт гурту – прим. ред.) надав нам можливість залучати більше різних справді класних вокалістів».

Нагадаємо, що Clean Bandit були номіновані на «Brit Awards 2015» у номінації «Найкращий сингл» за композицію «Rather Be».