Новини

“Космічний Atlas Weekend на М1” визнано одним із найкращих digital-проєктів України

22 октября 2021 admin

3D-шоу “Космічний Atlas Weekend на М1” отримало нагороду в категорії “Online event” у конкурсі від медіапорталу Marketing Media Review”, що охоплював найпомітніші  івенти, кампанії та проєкти в цифровому просторі. Нагадаємо, що концерт в абсолютно новому для України форматі було реалізовано в якості альтернативи на час жорстких карантинних обмежень у липні 2020 року. В якості “зіркового десанту” на Місяці виступили MOZGI, INGRET, U_C, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN та “Время и Стекло”. Безпосередніми “глядачами” їхніх лайвів стали “інопланетяни”, які підспівували, аплодували та танцювали.

У голосуванні від MMR, окрім онлайн-спільноти, брало участь і експертне журі, яке оцінювало кожен проєкт за декількома критеріями. Всього для конкурсу надійшло понад 100 заявок.

Сергій Перцев, генеральний директор телеканалу М1: 

Для участі в цьому шоу ми запрошували “хуліганів” і першовідкривачів, готових до експериментів. Для всіх організаторів і креаторів це був перший і дуже цікавий досвід! Раді тому, що наша ідея не залишилася поза увагою.

Над розробкою шоу працювала велика команда фестивалю ATLAS WEEKEND, M1 Production, телеканалу М1 і MOZGI Group. Неймовірну ідею, аналогів якій не було в Україні, із задіянням геймерського двигуна Unreal Engine було виконано у максимально стислі терміни мегапрофі своєї справи.