Новини

DaBaby допоміг Камілі Кабелло стати голлівудською зіркою у кліпі «My Oh My»

13 февраля 2020

Каміла Кабелло знайшла свого героя в особі DaBaby. У середу 12-го лютого гітмейкерка представила екранізацію пісні «My Oh My». Це – фінальний сингл із її другого студійного альбому «Romance».

Майже цілковито чорно-білий ролик переносить глядача в епоху двадцятих років минулого сторіччя. На початку кліпу 22-річна виконавиця постає в образі зірки німого кіно. Панянка прагне бути не просто дівчиною з ляльковим обличчям. Вона хнюпиться, бо не може переконати кінопродюсерів сприймати її серйозно й дозволити їй бути героїнею фільму.

Щойно ексучасниця Fifth Harmony заходить до бару, вона зустрічає кіномагната DaBaby, котрого вражає своїми навичками володіння мечем. Відтак дівчині дістається головна роль у фільмі.

Режисером кліпу став Дейв Меєрс. Менш ніж за десять годин із моменту релізу на ютюбі ролик переглянули понад два мільйони разів. Окремо пісня пробула в чарті «Billboard Hot 100» дев’ять тижнів.

Перед оприлюдненням відео Каміла дражнила послідовників знімками та запитаннями, пов’язаними з кліпом. «Як гадаєте, якою буде сюжетна лінія музичного відео? Наступного тижня дізнаємося, хто був найближчим до розгадки», – зазначила співачка в одній із публікацій.