Новини

Французький дует Daft Punk знімениться в першому за вісім років фільмі італійського режисера Даріо Ардженто

27 апреля 2020

Для італійської газети «La Repubblica» маестро, серед попередніх фільмів котрого «Суспірія» та «Пекло», розповів, що Daft Punk – шанувальники його роботи, і коли вони дізналися, що він знімає новий фільм, зв’язалися з проханням попрацювати разом.

Він додав, що роботи мають незабаром надіслати йому перші пісні, а потім поїдуть до Рима задля зустрічі з ним. Це станеться, щойно послаблять правила коронавірусного карантину.

Поки відомостей про сюжет стрічки небагато. Ардженто повідомив: фільм зніматимуть у Римі й події в ньому будуть зосереджені навколо китаянки та дитини.

Щодо інших кінопроєктів, то раніше Daft Punk приєдналися до ствторення діснеївської стрічки «Трон: Спадок». Це було 2010-го.

Тим часом за допомогою нового опитування визначили пісні, які найактивніше слухати у Великобританії за останнє десятиріччя. У компанії з Фарреллом, Адель і Kings Of Leon опинився й гурт Daft Punk.

Ініціаторами чергового дослідження вподобань публіки стали «PPL» і «BBC Radio 2». Зрештою вдалося визначити сорок найпрограваніших пісень на англійських радіо й телебаченні протягом 2010-х.

Як повідомили на «BBC», Фаррелл Вільямс очолив список із «Happy», слідом за ним опинилася Адель із «Rolling In The Deep» і «Moves Like Jagger» від Maroon 5 і Крістіни Аґілери.

До інших позиції з першої десятки належать твір Daft Punk і Фаррелла «Get Lucky», «Can’t Stop The Feeling!» Джастіна Тімберлейка та «Uptown Funk» Марка Ронсона та Бруно Марса. «Sex On Fire» Kings of Leon закрив десятку.