Новини

Дакота Джонсон і Чарлі Ханнем виконають головні ролі у фільмі «П’ятдесят відтінків сірого»

21 сентября 2017

Герої книги « П’ятдесят відтінків сірого» отримали свої обличчя. Стали відомі виконавці головних ролей в екранізації роману. Про це повідомила письменниця Еріка Леонард Джеймс у своєму Твіттері. За її словами, головну героїню, Анастейшу Стіл, зіграє молода акторка Дакота Джонсон. А от на роль спокусника Крістіана Грея затвердили Чарлі Ханнема.

Дізнавшись про такий вибір, деякі шанувальники еротичного роману в коментарях висловили невдоволення. Вони навіть неофіційно перейменували майбутню стрічку — «П’ятдесят відтінків розчарування». Адже раніше фанати і преса висували на роль головної героїні кандидатури Міли Куніс, Емми Вотсон, Кіри Найтлі та Ембер Херд. А серед найбільш популярних претендентів на роль Крістіана Грея читачі називали Раяна Гослінга, Єна Сомерхольдера і Генрі Кевілла.

Роман Еріки Леонард Джеймс «П’ятдесят відтінків сірого» розповідає про еротичні зв’язки студентки Анастейші з мільярдером Крістіаном Греєм. Книга вийшла 2011 року і розійшлася накладом понад сімдесят мільйонів примірників. Вже через рік були продані права на її екранізацію. А кілька місяців тому стало відомо, що режисером картини стане британка Сем Тейлор-Джонсон. Про дату виходу фільму поки що не повідомляється.