Новини

«Даллас» повертається на екрани

21 сентября 2017

У Лондоні відбулася прем’єра нового сезону культового американського серіалу.

Після 21 року перерви серіал «Даллас» знову вийде на екрани. Продовження багатосерійного фільму днями презентували в Лондоні. В оновленій версії мильної опери з’являться персонажі як із минулих сезонів, так й абсолютно нові. До акторського складу приєдналися Джош Хендерсон і Джессі Меткалф, котрі грають молоде покоління родини Юїнгів.

Джессі Меткалф, актор: «Гадаю, старші колеги виявляють до нас повагу як до акторів і водночас намагаються допомогти порадами. Наприклад, якось вони сказали нам: «Не сприймайте все надто серйозно, насолоджуйтеся процесом знімання»».

Патрик Даффі, Лінда Грей та Ларрі Хегмен зізналися, що вони щасливі знову відчути любов мільйонів глядачів. За словами акторів, телебаченню бракує таких проектів, як «Даллас».

Патрик Даффі, актор: «Зараз існує так багато реаліті-шоу, різноманітних музичних конкурсів. А наш серіал — це просто гарна старомодна драма, що змушує людей переживати емоції разом з улюбленими персонажами. На мою думку, зараз дуже вдалий час для нашого повернення».

Серіал «Даллас» виходив на екрани протягом 13 років і був названий одним із ста найкращих телешоу всіх часів.

aptn