Новини

Дейв Грол: «У новому альбомі Foo Fighters – перевинайдення процесу»

21 сентября 2017

Лідер Foo Fighters поділився новою інформацією про восьму збірку пісень свого гурту. В інтерв’ю для видання «Billboard» артист уточнив, що платівка вийде в листопаді, одразу після релізу восьмисерійного фільму «Foo Fighters: Sonic Highways». Ці два проекти, за словами Дейва Грола, тісно пов’язані між собою.

«Ми могли просто записати у студії ще один альбом, податися на гастролі і продати купу футболок із символікою гурту. Але ми вирішили перевинайти музичний процес»,– розповів артист.

Як уже повідомлялося раніше, кожну пісню з майбутньої збірки пісень Foo Fighters записував в окремих містах. Разом із гуртом у студіях попрацювали Бадді Гай, Доллі Партон, Чак Ді, Гіббі Хейнс, Аллен Туссен і Гері Кларк-молодший

«Ці студії звукозапису на освяченій землі; вони для мене – церкви й пам’ятники. Ми записали матеріал, заглибившись у всю країну»,– розповів Дейв.

В межах музичної мандрівки, гурт відвідав Остін, Чикаго, Лос-Анджелес, Нешвілл, Теннесі, Новий Орлеан, Сіетл, Вашингтон, округ Колумбію, і Нью-Йорк. Слова до композицій Грол писав в останній день кожної сесії – музикант надіявся втілити в текстах досвід і враження, здобуті під час спілкування з людьми.