Новини

Дельфін гастролює Україною

21 сентября 2017

Уже вкотре колишній учасник хіп-хоп тріо Мальчишник не оминає увагою українських прихильників. Дельфін привіз до столиці своє шоу. Співак вийшов на сцену із запізненням на півтори години. Спочатку виконавець затягнув із саундчеком, а потім довго спілкувався із журналістами.

Дельфін: «Сегодняшний концерт будет состоять с треков исходящей пластинки «Существо», наполовину из треков с совершенно разных пластинок. Такая будет смесь разных лет».

Дельфін виявився вірним своєму стилю, тобто був зосередженим і небагатослівним. Лише час від часу можна було почути його скромне «дякую». Настрій «Существа», як і у попередньому альбомі, такий самий депресивно-романтичний. До речі, в інтерв’ю М1 музикант розповів, що вже працює над черговою збіркою.

Дельфін: «Сейчас мы находимся в состоянии понимания того, какой бы мы хотели видеть нашу новую пластинку. Мы сейчас проводим какие-то студийные эксперименты, перебираем какие-то инструменты, звуки, музыкальные направления».

Концерт Дельфіна в столиці став четвертим у міні-турі Україною. Перш ніж вирушити до Києва, музикант відвідав Одесу, Сімферополь та Донецьк.