Новини

Демі Ловато охрестили в річці Йордан

2 октября 2019

Нещодавно виконавиця «Cool for the Summer» паломництво до Святої землі. Знімками з мандрівки вона поділилася в мережі у вівторок. Артистка зазначила, що охрестилася в тих самих водах, що й Ісус Христос.

«Я – американська співачка. Мене виростили християни і я маю предків-євреїв. Коли мені запропонували дивовижну можливість побувати в тих місцях, про які я з дитинства читала в Біблії, я сказала «так»», – написала Демі.

Співачка продовжила:

«В Ізраїлі є щось цілковито магічне. Я ніколи не відчувала такої духовності чи зв’язку з Богом… Чогось, чого мені бракувало вже кілька років. Духовність для мене настільки важлива… бути охрещеною в ріці Йордан – там само, де був хрещений Ісус. Я ніколи в житті не почувалася оновленішою».

Ловато також додала, до ця подорож була вельми важливою для її самопочуття та серця, і що вона вдячна за накопичені спогади та можливість заповнити Богом прогалину в серці».

«Дякую, що прийняв мене, Ізраїлю», – підсумувала виконавиця.

На одному з знімків, зроблених одразу після хрещення, Демі в мокрому вбранні обіймається з чоловіком.

27-річна зірка все ще відчуває моральний спад після того, як торік пережила рецидив – майже смертельне передозування – після чого вона проходила тривалу реабілітацію.