Новини

Демі Ловато поділилася таємничим відео й пообіцяла наступного дня великий анонс

30 октября 2017

Демі Ловато щось підготувала своїм шанувальникам. Співачка виклала в Твіттері загадкове відео та зазначила, що наступного дня оголосить про щось значне.

У викладеному кліпі зображений старий телевізор, на якому видніється статичне зображення. Коли камера на нього наближається, картинка змінюється: на ній виникає рядок «Залишайтеся на зв’язку… Великий анонс буде завтра опівдні».

 

Шанувальники просто загубилися в здогадках про те, що ж це їхня улюблениця планує представити. Серед припущень написали, що Демі, імовірно, планує видати нову версію свого альбому «Don’t Forget». На такий прогноз користувачів наштовхнула схожість шрифтів у ролику та на обкладинці вищезгаданого студійника виконавиці.

Інші вважають, що безумовним натяком слугує наліплена на екрані літера «х». Це, буцімто, згадка про Крістіну Аґілеру, із котрою Ловато, певно, готує щось спільне.

Деякі шанувальники не чекають, коли ж артистка сама про все розповість. Вони написали, які відомості хочуть від неї почути: «Будь ласка, ознайомте нас із датами туру, який включає Австралію» і «Мій банківський рахунок душевно не готовий до дат концертів».