Новини

Демі Ловато вирішила здавати будинок, де в неї сталося передозування, в оренду

3 декабря 2018

Будинок із чотирма спальнями та шести ваннами спочатку виставили на продаж у вересні. Указали ціну дев’ять із половиною мільйонів доларів. Незабаром суму знизили на півмільйона доларів. Але й це не зацікавило потенційних покупців.

Дім офіційно вилучили з продажу наприкінці минулого місяця. Нині його здають в оренду, повідомляє «The Blast». Орендна плату встановили в розмірі тридцяти дев’яти з половиною тисяч доларів на місяць.

Із помешкання на Голлівуд-Гіллс, яке також включає професійну кухню, медіакімнату та величезну лаунж-терасу просто неба, можна споглядати Тихий океан.

Демі придбала нерухомість у 2016 році, але не поверталася туди з тих пір, як у неї в липні сталося передозування. 26-річна виконавиця успішно полікувалася в реабілітаційному центрі та подалася жити в Лос-Анджелесі.

Джерела повідомило «The Blast», що Демі не зацікавлена повертатися до колишнього дому, оскільки не хоче пригадувати травматичний випадок.

Поки будинок продавали, знайшлося кілька потенційних покупців серед знаменитостей. Про придбання хати Ловато міркували Джастін Бібер і Гейлі Болдвін. Але зрештою вони відмовилися здійснювати фінансову пропозицію.