Новини

Демі Ловато влаштувала запальні танці в кліпі Джакса Джонса

21 сентября 2017

Через кілька тижнів після прем’єри кліпу на камбек-сингл «Sorry Not Sorry», Демі Ловато об’єдналася з Джаксом Джонсом і співачкою Стеффлон Дон, із котрими представила екранізацію сумісної пісні «Instruction».

У свіжому ролику колишня Дісней-зірка видається гарячішою, ніж коли-небудь. Вона демонструє запальну хореографію з танцювальною трупою. Хореографія, здається, ідеально узгоджується з рухливою піснею, що сперта на карибський ритм.

Джакса можна побачити на відео разом із музикантами з оголеними торсами. Тим часом інша героїня – пані в пір’ї – їде верхи на могутньому коні. Жінка, що вбрала строкатий костюм у стилі карнавалу в Ріо – це і є Стеффлон.

 

Але не з бразильською подією, виявляється, у Джакса асоціюється пісня.

«Ніщо так не нагадує мені про літо, як Ноттінґ-Гільський карнавал». Це був ментальний образ, який я використав під час створення цієї пісні. Я поділився ідеєю з моїм хорошим другом MNEK’ом, і разом у нас ця пісня вийшла швидше», – раніше розповів про композицію Джакс.

Демі нині готує іншу сольну музику, оскільки бажає впевнитися, що наступник її «Confident» 2015 прибуде вже цього року. Вона натякнула, що в майбутньому альбомі лунатимуть гіп-гоп і EDM-артисти, серед яких буде Френч Монтана і Marshmello.

«Трохи згодом цього року я видам альбом, тож мої шанувальники можуть із нетерпінням чекати його. Він буде душевнішим і я хочу більше приділити увагу аренбі», – поділилася Ловато.