Новини

День народження Alyosha: топ-5 кліпів співачки

14 мая 2018

14 травня свій день народження святкує відома українська співачка Alyosha. З нагоди дня народження зірки представляємо п’ятірку найбільш знакових та ефектних кліпів виконавиці.

“Sweet People” (2010)

Саме з піснею “Sweet People” Alyosha представила Україну на конкурсі “Євробачення-2010” в Осло. “Sweet People” — це пісня-звернення до людей із закликом оберігати нашу планету від руйнування, що має соціальний підтекст і глибоку філософію. Англомовний текст пісні “Sweet People” написано самою співачкою, а до створення музики, окрім неї, були причетні її продюсер Вадим Лисиця і саунд-продюсер Борис Кукоба.

“Феромоны любви” (2012)

— Слова цієї пісні кожен повинен для себе розшифрувати і зрозуміти. Мій посил такий: люди, загляньте собі в душі, прислухайтеся до себе і своїх почуттів. Не потрібно вірити всьому почутому. Любіть! — закликає співачка, яка є і автором слів цього синглу. Режисером кліпу став Олександр Філатович.

“Безоружная” (2014)

Вперше на зйомках відео співачка оголилася для одного з кадрів. Режисер Олег Борщевський вміло відкрив наготу виконавиці, залишивши глядачам тільки зачіпки для домислів. — Цей кліп для всіх, хто вміє любити по-справжньому. Не заради себе, а заради іншої людини. Відкриваючи все таємні кімнати своєї душі, віддаючи все, що є, всю себе, — поділилася Alyosha.

“Калина” (2017)

Завдяки “Калині” Alyosha не просто затанцювала сама, а й змусила танцювати всю країну! Другий рік пісня знаходиться в активній ротації радіостанцій України та є одним з найгарячіших хітів. З піснею “Калина” Alyosha стала лауреатом премії “M1 Music Awards” в номінації “Червона рута”.

“На фоні — Париж” (2017)

В основі кліпу “На фоні — Париж” — історія про те, що було б, якби Адам і Єва не піддалися спокусі. Екранізувати саме цю композицію команда співачки вирішила не просто так, адже пісня — особлива для Alyosha: вона дуже ретельно підбирала кожне слово в тексті до неї. В результаті робота вийшла ліричною і ніжною.

Найближчим часом Alyosha порадує шанувальників новим кліпом на пісню «Текіла», lyric video на яку викликало бурхливу реакцію в Мережі:

ALYOSHA

FB: https://www.facebook.com/pg/AlyoshaOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/alyoshasinger/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-sE7hozdZzofh4VnBKVX_g