Новини

День Валентина став багатим на зіркові заручини

21 сентября 2017

Крістіна Агілера отримала найбажаніший подарунок 14 лютого — пропозицію руки і серця. Співачка, не тямлячи себе від щастя, поділилась новиною у Твіттері та навіть опублікувала фото обручки.  Обранцем поп-діви став Мет Ратлер, з яким вона познайомилась на знімальному майданчику мюзиклу «Бурлеск» у 2010 році. Агілера вже якось була заміжня і навіть має шестирічного сина, але тоді її шлюб протривав лише п’ять років.

Кеті Перрі вже теж спробувала себе у ролі дружини, але піти під вінець ще раз вона не проти. У день усіх закоханих співачку та її бойфренда Джона Меєра бачили в Беверлі-Хіллс, біля одного з шикарних ресторанів. Пара мала ситий і щасливий вигляд, але не це привернуло увагу папараці, а прикраса на підмізинному пальці Кеті. Схоже, після буремних розлучень та возз’єднань музиканти порозумнішали і захотіли створити сім’ю.

День Валентина надихнув ловеласа та скандаліста Чарлі Шина на ще один шлюб, уже четвертий за рахунком. Актор зробив пропозицію своїй подружці, порноакторці Бретт Россі, про роман з котрою стало відомо лише кілька місяців тому. Що ж, Шин ніколи не вирізнявся розсудливістю, але, можливо, цього разу він і справді знайшов свою половинку. 47-річний Чарлі зробив усе в найкращих американських традиціях: відвіз свою, на 24 роки молодшу, пасію на Гаваї, став на коліно та одягнув на її пальчик обручку.