Новини

Денні Бойл зняв новий фільм

21 сентября 2017

Денні Бойл готовий вразити світ новим фільмом. Після шаленого успіху «Мільйонера з нетрів» та постановки торішніх Олімпійських ігор від режисера чекають чогось незвичайного й мало не революційного. Однак цього разу британець вирішив не шукати нових історій, а переробити давню на свій лад. Стрічка «Транс», яку Бойл презентував у Лондоні, є рімейком однойменного телефільму.

Денні Бойл, режисер: «Ця історія не лише про викрадену картину. Насправді це історія втрачених спогадів. І це єдина підказка, яку я вам дам».

Утім, перипетії сюжету вже давно відомі. Так, працівник аукціону вирішує викрасти картину й збирає для цього банду грабіжників. Згодом він отримує удар по голові й втрачає пам’ять. Тож ніхто не знає, де захований експонат. Для розслідування зловмисники наймають гіпнотизера. Головні ролі виконують Джеймс Макевой, Венсан Кассель та Розаріо Доусон.

Розаріо Доусон, акторка: «Це дуже ризикований проект. Проте так приємно працювати з людьми, які цінують тебе й те, що ти робиш. І врешті-решт, це ж Денні Бойл, жодного ризику немає».

Світова прем’єра «Трансу» призначена на 27 березня цього року.