Новини

Девід Ґетта та Сіа об’єднали зусилля для створення мотиваційного треку «Flames»

23 марта 2018

Девід Ґетта націлився на чергове підкорення чартів з іще одною сумісною композицією. Артист укотре попрацював із Сією Ферлер. Через сім років після того, як вони представили хіт «Titanium», виконавці об’єдналися для створення мотиваційного гімну «Flames». Твір дістався слухачам 22-го березня.

У трихвилинній композиції потужний вокал Сії переплітається із пульсуючим ритмом та гітарною перкусією.

Девід планує виконати вперше пісню наживо під час фестивалю «Ultra Music» у Маямі, який триватиме відсьогодні до 25-го числа. В інтерв’ю для «New York Post» 50-річний артист описав пісню як жвавий танцювальний трек із величною поп-мелодією.

«[Сіа] надіслала мені просту пісню. Це була лише фортепіанна мелодія з її голосом. Мені подобається все, що вона пише. На мою думку, її голос вельми неймовірний», – поділився Девід, а також додав, що повернувся до підготовки треку аж через рік після того випадку.

«Оскільки я француз, я ріс на американській музиці без розуміння слів, – додав Ґетта. – Мені подобається послання в цій пісні. Щоразу, коли я працюю над новою піснею, я стараюся слухати її вухами дитини. Хочу, щоб люди відчували певну емоцію… Навіть якщо вони не розуміють слів».

Як уже зазначено вище, «Flames» – це шоста співпраця Сії та Девіда. Окрім «Titanium» вони також створили «She Wolf (Falling to Pieces)», «Bang My Head», «The Whisperer» і «Helium Remix». До слова, окрім Сії рекординговий продюсер також працював із Charli XCX, Френчем Монтаною та Шоном Полом.