Новини

Дивіться, як Шер виконала «Believe», «If I Could Turn Back Time» і переспів ABBA на «Мет Ґала»

7 мая 2019

Шер заспівала низку класичних шлягерів і переспів композиції «Waterloo» за 1974 рік гурту ABBA на цьогорічному заході «Мет Ґала». Схоже, Гаррі Стайлс і Кеті Перрі вловлювали кожну секунду виступу старшої колеги.

На подію завітало чимало інших знаменитостей, серед який були Lizzo, Жанель Моне, та Селін Діон. Вищезгадане тріо цілковито дотрималося табірного стилю (пов’язаний із есе Сьюзен Зонтаґ «Нотатки про табір» 1964 року, у котрому вона описала табір як «любов до неприродного, штучного та перебільшеного»).

До викладених у мережі фрагментів шоу 72-річної зірки користувач написали: «Не можу придумати нічого цікавішого, ніж Шер, що виступає на «Мет Ґала» в джинсах і футболці та виконує пісню ABBA».

Шен не вперше береться за виконання класики ABBA. Торік вона видала цілий альбом «Dancing Queen» зі своїми версіями пісень гурту. 2018-го вона також знялася в фільмі-мюзиклі «Мамма Міа! 2».

Щодо інших знаменитостей, то Джаред Лето прибув на знамениту модну подію з реплікою власної голови. За словами співака й актора, копію його частини тіла виготовляли півроку.