Новини

Дивіться виступ Бейонсе, Бруно Марса і Coldplay у перерві «Суперкубка»

21 сентября 2017

Музична пауза під час «Суперкубка» незмінно вражає глядачів. Як і очікувалося, на події в Санта-Кларі сьомого лютого виступили гурт Coldplay разом із Бейонсе Ноулз і Бруно Марсом.

Сет Coldplay включав такі хіти гурту як «Viva La Vida», «Paradise» і «Adventure of a Lifetime». Артисти виступили в оточені численної аудиторії шанувальників і музикантів у барвистих костюмах.

Марс був наступним. Він потішив публіку спільним із Марком Ронсоном хітом «Uptown Funk». Убраний у чорне, артист до того ж продемонстрував жваві танцювальні рухи разом зі своєю трупою теж у чорних костюмах та з золотими ланцюгами.

Пізніше на сцені з’явилася Бейонсе. У чорному трико та на підборах вона виконала свою нову пісню «Formation» і також подалася в рухливий танок.

Наприкінці музичної паузи Марс, Кріс Мартін із Coldplay і Бей знову постали перед публікою. Вони виконали пісню «Fix You», а на екрані тим часом показували нарізку з минулих «Суперкубків», під час яких виступали Майкл Джексон, Кеті Перрі, Вітні Г’юстон, Брюс Спрінгстін і U2.

 

Під час цьогорічної спортивної події також виступила Леді Гага. У червоному вбранні та платформах вона виконала національний гімн США.