Новини

Дивіться виступ Леді Ґаґи та Стіві Вандера на ювілеї Елтона Джона

21 сентября 2017

У суботу 25 березня Елтонові Джону виповнилося сімдесят. Із цієї нагоди він улаштував зоряний зліт у Лос-Анджелесі. На події виступили такі знаменитості, як Леді Ґаґа та Стіві Вандер. Мати-монстр грала на піаніно та співала «Bad Romance» і «Born This Way». У якийсь із моментів Леді Ґаґа та Вандер заспівали винуватцю події «Happy Birthday». Серед інших виконавців на вечірці були Раян Адамс і Розанна Кеш. Гостями вечірки стали Кеті Перрі, Ніл Патрік Гарріс, Раян Філліпп, Гайді Клум, Дакота Джонсон й інші знаменитості.

Раніше того ж дня сер Елтон поділився епізодами святкування в Інстаграмі. Він розмістив там знімок із синами Елайджею та Закері та шоколадним тортом перед ними. Артист також висловив подяку своїм шанувальникам, які підтримали та привітали його з днем народження, у відео. Ролик відображає різні віхи кар’єри Елтона Джона. «Так багато спогадів у цьому відео. Дякую вам за всі привітання із днем народження і вашу багаторічну підтримку», – написав артист у коментарі.

 

Минулого тижня Елтон розповів у радіоінтерв’ю, що радіє з приводу сімдесятиріччя. «Деякі люди не люблять днів народження, не люблять святкувань, не хочуть про це знати, а я завжди насолоджувався моїм днем народження… Сімдесят – це звучить так архаїчно, хіба ні? Коли я дорослішав, сімдесят звучало, як кінець світу. Але все змінюється. Ви старі настільки, наскільки почуваєтеся всередині», – зазначив артист.