Новини

Для повного щастя: Джастінові Біберу подарували мішок зі старими кришками до кавових стаканів

31 декабря 2019

Керівники канадської закусочної відреагували на скаргу Джастіна Бібера не лише словами.

Виконавець пісні «Baby» поскаржився в інстаграмі минулими вихідними на «незручні» нові паперові стакани для напоїв, наполягаючи, що з попередніх було «простіше пити». Співак навіть провів власне інтернет-опитування, запропонувавши шанувальникам проголосувати за нові та старі кришки.

Після того, як сімдесят відсотків учасників обрали той самий варіант, що й Бібер, він звернувся до керівників мережі ресторанів швидкого харчування, щоб поділитися своїми висновками, а також закликав їх врахувати результати опитування.

Отримувачі не барилися з відповіддю. Вони подякували Джастіну за відгук і запропонували приєднатися до їхньої команди, щоб зробити посуд іще ліпшим.

Бібер виявився відкритим до цієї ідеї, і через лічені години отримав спеціальне відправлення – мішок, наповнений кришками для кавових стаканів із попереднім дизайном. Презент вручили співакові, коли він уболівав за хокейну команду «Торонто Мейпл Ліфс», яка грала проти «Нью-Йорк Рейнджерс» у Торонто.

«Ми програли [матч], але я отримав купу кришок, тож це свого роду виграш цієї ночі», – зазначив Бібер в інстаграм історіях.

Виконавець продовжив утішатися дарунком у неділю, коли опублікував знімок, на котрому п’є зі стакана, до котрого прикріплена стара кришка.