Новини

До віртуального концерту Леді Ґаґи доєдналися Тейлор Свіфт, Дженніфер Лопес й інші знаменитості

15 апреля 2020

Музичний проєкт «Один світ: разом удома/One World: Together at Home» примножився свіжими іменами. Стало відомо, що на шоу Леді Ґаґи виступатимуть Тейлор Свіфт, Джей Ло та Сем Сміт.

Гітмейкерка «Born this Way» об’єдналася з «Global Citizen» і Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) для «історичної, першої в такому форматі глобальної трансляції», яка вийде в ефір у різних мережах і на потокових ресурсах по всій планеті.

Після оголошення, що до концерту долучаться Елтон Джон, Кріс Мартін, Пол Маккартні, Джон Ледженд, Ліццо та Біллі Айліш, шоу 18-го квітня примножилося безліччю нових імен.

До них і належать гітмейкерка «Shake It Off», виконавиця «On The Floor» і британський артист. А також – Аліша Кіс, Каміла Кабелло, Селін Діон, LL Cool J, Фаррелл Вільямс, Шон Мендес й Ашер.

І це ще не всі. Учасниками події будуть Едді Веддер із гурту Pearl Jam, актор Ідріс Ельба, котрий нещодавно оговтався від коронавірусу, Аланіс Моріссетт, Кейсі Масґрейвз, Девід Бекгем, Біллі Джо Армстронґ і Кіт Урбан і низка медиків із усього світу.

Зібрані гроші підуть до Фонду солідарності COVID-19, а також на рахунки місцевих і регіональних благодійних організацій, котрі допомагають справитися з пандемією.

Ґаґа сказала:

«Ми бажаємо підкреслити серйозність цього історичного, безпрецедентного культурного руху… і ми хочемо відзначити та зміцнити силу людського духу. Я бажаю спрямувати свої молитви людям, котрі втрачають роботу, і яким важко прогодувати себе та своїх дітей».

Артистка й актриса також наголосила: концерт відбудеться не з метою накопичення фінансів. 

«Ми хочемо зібрати гроші до виходу в ефір. Коли ми будемо в ефірі, відкладіть свої гаманці та кредитні картки й насолоджуйтеся подією».

Ведучі нічних ток-шоу Джиммі Феллон, Джиммі Кімел і Стівен Колберт об’єднаються, щоб провести вечір разом із акторами «Вулиці Сезам».

Окрім музики, Стефані Джерманотта невдовзі зніматиметься в новому фільмі.