Новини

Дочка Дженніфер Лопес продемонструвала свій вокал – заспівала «If I Ain’t Got You» Аліши Кіс

14 мая 2019

Яблуко дійсно недалеко падає від яблуні. 11-річна донька Джей Ло Еммі Мерібел Муніс довела, що має шанси стати поп-зіркою. У відео, яким співачка й акторка поділилася на Ютюбі, можна почути спів її дитини.

Ролик також ознайомлює глядача Дженніфер з підготовкою до першого концертного виконання синглу «Medicine». Поки знаменитість відшліфовує вокал, Еммі зупиняє її, щоб привітатися. Тут артистка й запропонувала доньці заспівати «If I Ain’t Got You» Аліши Кіс.

Еммі виконана прохання матері. Пісня 2003 року зазвучала під акомпанемент фортепіано. Джей Ло спостерігала за нащадком із гордим обличчям і в якусь мить приєдналася до співу. Вони закінчили дуетне виконання обіймами.

«Ми маємо дати їй вийти та зробити щось під час туру. Бажаєш здійснити внесок у це шоу? Побачимо. Перевіримо. Ти не зобов’язана», – мовила зірка з Бронксу.

Джей Ло мала на увазі її майбутні гастролі «It’s My Party Tour», якими співачка відзначить 50-річний ювілей. Півстоліття їй виповниться 24-го липня. Музична поїздка на тридцять чотири концерти почнеться 7-го червня в Інґлвуді та завершиться 27-липня в Маямі.

Еммі – дочка, яку Джей Ло поділяє з колишнім чоловіком Марком Ентоні. У малої є 11-річний брат-близнюк Макс.

Залишається спостерігати за тим, чи дійсно Еммі подасться в шоу-бізнес. Лопес раніше казала, що вона підтримає дітей, якщо ті дійсно бажатимуть так учинити.

«Але, як і моя мама, я збираюся змусити їх закінчити школу та прийняти це рішення, коли вони будуть достатньо дорослі для прийняття таких рішень. Я не хочу, щоб вони були в бізнесі в юному віці», – додала виконавиця.