Новини

Чотирирічна донька Наталки Карпи знайшла мамі новий хіт

27 Серпня 2024

До Weekend Show на М1 завітала Наталка Карпа. Артистка презентувала нову відеороботу “Все буде Україна”, приспів до якої, за словами Карпи обрала її чотирирічна “продюсерка” Златка.

“Злата “підхопила” цей музичний хук. Я почула, що вона щось наспівує і згадала, що днями ми разом передивлялись сторізи і наткнулися на сторіз Уляни Меленяк, яка публікує свою творчість. Я звернулась до неї й так мені дозволили з цього зробити приспів”, – коментує співачка.

Цікаво, що авторка приспіву – дружина репера Vova Zi Lvova Уляна Меленяк записала цей приспів сховавшись у шафу. Там дівчина зазвичай створює нові музичні роботи для проєкту “Пісні шафи-комори”.

Над новим музичним відео працював відомий кінорежисер Любомир Левицький, а локацією обрали поле з житом, яке вже планували скосити, однак завдяки дощу команді вдалось зняти необхідні кадри на половині ще не скошеного поля.

На питання: чи хотіла б Наталка знятися у фільмі Любомира Левицького, артистка відповіла, що завжди відкрита до реалізації нових ідей. Також виконавиця анонсувала майбутній ремікс на власну пісню, яку їй пообіцяла створити українсько-американська діджейка, яка днями виступила на Burning Man 2024.