Новини

Дуа Ліпа анонсувала аренний тур і представила назву нового альбому

2 декабря 2019

Виконавиця «Don’t Start Now» вирушить у дорогу в травні 2020 року. Вона також готується до видання другого студійника. Планується, що він дістанеться публіці в перші місяці нового року.

Після двох шоу 26-го та 27-го травня в Лондоні виконавиця продовжить гастролювати до середини червня по Великобританії й Ірландії. Квитки надійдуть у продаж 6-го грудня.

В описі майбутнього альбому Дуа зазначила:

«Що я бажала зробити з цим альбомом, так це вийти зі своєї зони комфорту та кинути виклик собі щодо створення музики, яка могла б зайняти місце поряд із деякими моїми улюбленими класичними поппіснями, і водночас відчуватися свіжою й унікальною моєю. На готування нової платівки мене надихнуло стільки артистів від Ґвен Стефані до Мадонни, до Moloko, до Blondie, до Outkast, якщо перелічити лише кількох».

Ліпа додала:

«Після проведеного зі своїм гуртом часу в дорозі я хотіла б, щоб «Future Nostalgia» мала більше живих елементів, але змішаних із сучасним електронним продакшином».

«Мій звук природно трохи дозрів під час мого дорослішання, але я хотіла б зберегти ту саму попчутливість, що й у першій платівці. Я пам’ятаю, що була на шляху до радіошоу в Лас-Вегасі, думала про напрям цього нового запису, і зрозуміла: те, що я хочу зробити, – це те, що схоже на ностальгію, але водночас щось свіже та футуристичне».

Співачка раніше зазначила, що в її наступному проєкті відчуватиметься «вплив диско», і що він буде «зрілішим» порівнюючи з першим студійним зусиллям. Артистка також підтвердила, що провела час у студії з дискоіконою Найлом Роджерсом.